Wie zijn wij

Fijn Wonen is het geïndustrialiseerde woonproduct van Van Wijnen. Het Fijn Wonen-team heeft zich gespecialiseerd in wonen en woonbeleving. Dit team is enthousiast en vakkundig. Graag maken zij betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig wonen toegankelijk voor iedereen. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Fijn Wonen speelt in op de vraag naar betaalbare woningen, de toenemende duurzaamheidseisen, het groeiende tekort aan vaklieden en nieuwe mogelijkheden door slimme inzet van IT-technologie. Ook anticiperen wij op de behoefte aan zekerheid en gemak bij woningbouwcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars en hanteren wij hoge kwaliteitseisen. Wij richten ons hierbij op bestaande woningen en nieuwbouwwoningen en bieden oplossingen voor de huur- en koopmarkt.

Onze woningen zijn door standaardisatie compleet en financieel aantrekkelijk zonder u te belemmeren in uw keuzevrijheid en met behoud van kwaliteit. Onze woningtypes en de verschillende mogelijkheden vindt u onder de kop woningtypes. Wij kunnen de leverzekerheid, snelheid en kwaliteit garanderen doordat wij de woningen in eigen beheer produceren en met vaste co-makers werken.

Naast onze woningen bieden wij eveneens advies, support en zekerheid. Hoe? Met behulp van onze bewonersconsulenten, energiecoaching, een tienjarige prestatiegarantie en een eigen Servicedesk waar u terecht kunt met uw reparatieverzoeken.

Wilt u meer informatie over onze woningen en aanvullende diensten? Neem contact met ons op. Wij lichten alle mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek toe.