Wie zijn wij

Fijn Wonen gaat verder dan het bouwen van een woning. Het gaat over wonen: betaalbaar, comfortabel én toekomstbestendig wonen. Dankzij het gebruik van slimme bouwelementen kunnen wij een diversiteit aan woningen creëren. De ruime keuze in afwerking en indeling van gevel, dak, kozijnen en goot maakt een breed scala aan architectuurstijlen mogelijk. Zo kan op iedere locatie een fraaie, passende en unieke uitstraling worden gerealiseerd tegen een betaalbare prijs.

Fijn Wonen speelt in op de vraag naar betaalbare woningen, de toenemende duurzaamheidseisen, het groeiende tekort aan vaklieden en nieuwe mogelijkheden door slimme inzet van IT-technologie. Ook anticiperen wij op de behoefte aan zekerheid en gemak bij woningbouwcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars en hanteren wij hoge kwaliteitseisen. Wij richten ons hierbij op bestaande woningen en nieuwbouwwoningen en bieden oplossingen voor de huur- en koopmarkt.

Onze woningen zijn door het gebruik van slimme bouwelementen compleet en financieel aantrekkelijk zonder je te belemmeren in keuzevrijheid en met behoud van kwaliteit. Onze woningtypes en de verschillende mogelijkheden zijn te vinden onder de kop woningtypes. Wij kunnen de leverzekerheid, snelheid en kwaliteit garanderen doordat wij de woningen in eigen beheer produceren en met vaste co-makers werken.

Naast onze woningen bieden wij eveneens advies, support en zekerheid. Hoe? Met behulp van onze bewonersconsulenten, energiecoaching, een tienjarige prestatiegarantie en een eigen Klantenservice waar je terecht kunt met reparatieverzoeken.

Wil je meer informatie over onze woningen en aanvullende diensten? Neem contact met ons op. Wij lichten alle mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek toe.