Fijn Wonen

Een toekomstbestendige woning
Fijn Wonen gaat verder dan het bouwen van een woning. Het gaat over wonen: betaalbaar, comfortabel én toekomstbestendig wonen.

Fijn Wonen biedt voor alle doelgroepen een geschikt woningtype. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw geldt dat wij een scherpe prijs kunnen realiseren die past bij de rendementsdoelstellingen en met behoud van keuzevrijheid. Bij alles wat we doen redeneren we vanuit het belang van de klant en de Total Cost of Ownership om te bouwen aan een rendabele en maatschappelijk verantwoorde business case.

Een hele complete woning
Alle woningen die wij bouwen en verbouwen zijn in de basis ontwikkeld als NOM-ready door de goede thermische schil en bieden ruimte voor een aantal energieconcepten. Daarmee kunnen we een woning aanbieden die volledig NOM is inclusief monitoring tot een versie die energieneutraal is. Het minimale uitgangspunt betreft altijd het Bouwbesluit met een EPC van 0,4. De NOM-woningen zijn aardgasloos, all-electric en EPV-proof. Het aansluiten van de woningen op stadsverwarming is ook mogelijk.

Het afwerkingsniveau van nieuwbouwwoningen is zeer compleet. De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, een handdoekradiator, buitenkraan, dakraam en een hangend toilet. De inrichting van de woningen is prettig en deels vrij in te delen.

Keuzevrijheid en betaalbaarheid
Keuzevrijheid en betaalbaarheid zijn, als het om woningen gaat, vaak tegenstrijdige begrippen geweest. Tot op dit moment! Zoekt u een betaalbare oplossing met keuzevrijheid? Dat kan. Door de slimme productiemethode in eigen beheer zijn wij in staat om kwaliteit én keuzevrijheid te bieden voor een betaalbare prijs.

Dankzij het gebruik van slimme bouwelementen kunnen wij een diversiteit aan woningen creëren. De ruime keuze in afwerking en indeling van gevel, dak, kozijnen en goot maakt een breed scala aan architectuurstijlen mogelijk. Zo kan op iedere locatie een fraaie, passende en unieke uitstraling worden gerealiseerd tegen een betaalbare prijs.