Fijn wonen met Nadine. Volg je ook?

Onze collega Nadine Krist (Van Wijnen) gaat proefwonen in de circulaire modelwoning van Fijn Wonen in Gorredijk. Samen met haar man Bjorn en twee dochters Noa (12) en Liv (8) wonen, leven en werken ze er de komende 12 dagen. Hoe is het om in een gasloos-energieneutrale en circulaire woning te wonen?

Naast de gebruikelijke klantonderzoeken die Van Wijnen en Fijn Wonen doen, is nu de beurt aan een echt gezin om de woning te laten beleven en hun ervaringen te horen. Nadine Krist is secretaresse van de afdeling Productontwikkeling bij Van Wijnen Noord. In haar functie krijgt ze tot in detail mee wat er aan producten en keuzes gemaakt wordt voor de duurzame en betaalbare woningen van Fijn Wonen. Ze is dus best nieuwsgierig hoe het wonen in circulaire woning nou echt voelt.

Nadine woont met haar gezin in Gorredijk en wilde graag meewerken. Van Wijnen ziet het proefwonen als een zinvolle aanvulling op de klantonderzoeken. Vloerverwarming, volledige isolatie, warmtepomp; hoe is dat nou? In deze meivakantie gaat het gezin Krist de proef op de som nemen!

Nadine gaat elke dag met ons delen wat ze meemaakt, wat bevalt goed, wat kan beter. Via Facebook en Twitter kun je volgen wat Nadine ons te vertellen heeft over haar ervaringen in de ‘301-woning’ van Fijn Wonen.