Duurzaam Gebouwd Congres 2019: wij zijn aanwezig

14 februari vindt het jaarlijkse Duurzaam Gebouwd Congres plaats, deze keer in Leeuwarden. Het thema dit jaar is ‘’t Giet Om’, over #vangaslos, circulair en ketensamenwerking. Van Wijnen is één van de hoofdsponsors. Fijn Wonen is hier vanzelfsprekend ook aanwezig.

Wij omarmen de transitie
De energietransitie is in volle gang. Er is meer aandacht voor opslag en opwekken van duurzame energie en alternatieve vormen van warmtevoorziening. Tegelijkertijd verdwijnt de toepassing van fossiele grondstoffen en werkt de bouw- en vastgoedsector toe naar een volledig circulaire economie. Van Wijnen en Fijn Wonen omarmen deze transitie en geven hier al langere tijd concreet invulling aan.

Programma
Hilbrand Katsma zal als keynote spreker in het ochtendprogramma onze boodschap ‘Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’ toelichten. Fijn Wonen en De Loskade komen hierbij uitgebreid aan bod. Op het kennisplein hebben wij een stand waar wij bezoekers kunnen ontmoeten. Marije Kamphuijs, manager Circulariteit zal de workshop: ‘Circulariteit; van containerbegrip naar begrip voor elkaar’ verzorgen tijdens het middagprogramma.

Ook het Duurzaam Gebouwd Congres 2019 bezoeken? Schrijf je in via https://www.duurzaamgebouwdcongres.nl/inschrijven